Miben tudunk segíteni?

Informatikai rendszer

Az alapoktól kiépítjük irodai, vállalati, fiókhelyi informatikai rendszerét (asztali gépek, szerverek, nyomtatók, hálózati eszközök, adattárolók, tűzfalak stb.). Ha fejleszteni szeretné meglévő infrastruktúráját, szakértő csapattal és költséghatékonyan oldjuk meg cégük IT problémáit.

Hardverek

Kiemelten Microsoft, HP, Cisco és APC minőségi hardverekkel állunk rendelkezésére, telepítéstől a karbantartásig, felügyeletig.

Forgalmazunk notebookokat, asztali számítógépeket, szervereket, adattárolókat, hálózati eszközöket, monitorokat, nyomtatókat, projektorokat, szkennereket - céges informatikai rendszerhez, irodai, üzemi feladatokhoz szükséges eszközöket.

Nemcsak leszállítjuk Önnek, hanem javaslatot teszünk a legjobb megoldásra és folyamatosan karbantartjuk IT eszközeit.

Szoftverek

A Poli Computer a világ legnagyobb szoftverfejlesztő cégeivel áll kapcsolatban. Minden szoftverkérdésben tudunk Önöknek segíteni: az operációs rendszerektől, irodai programoktól kezdve a vírusdefiníciós adatbázisokig, vírusirtókig, vagy épp a grafikai programokig.

Felmérjük az Önök igényeit, hogy melyik az optimális szoftvermegoldás hardvereikhez, mely szoftverek költséghatékonyak az Önök számára.

Dobozos és OM szoftvereket egyaránt forgalmazunk és telepítünk.