Szolgáltatásaink
hp hpe microsoft apc panda

Rendszerfelügyelet

Cégünk vállalja kis- és középvállalkozások, nemzetközi cégek hazai leányvállalatainak IT problémáinak megoldását - távfelügyelettel és kiszállással is.

A szoftveres és/vagy hardveres hibaelhárítások teljes körű feladatát havidíjas rendszerben valamint eseti alapon, havidíj nélkül is vállaljuk. Bővebb felvilágosítást a Preferensys oldalon talál!

Szerviz csoport

Cégünk országos szervizhálózattal rendelkezik, átfogó segítséget tudunk nyújtani akár PC, notebook, szerver, adattároló valamint nyomtató kérdésekben is.

A Poli Computer hivatalos HP szervizpartner Magyarországon, a garanciális és kiegészítő javításokat is végzünk megrendelőinknek.

Kereskedelem

A Poli Computer munkatársai a speciális igényeket felmérve - tanácsot is adva - egyedi ajánlatokat adnak IT fejlesztést tervező partnereknek. Mérnökeink segítségével már az igény felmerülésétől technikai segítséget tudunk nyújtani.

Gyártói minősítéseink garantálják kereskedőink folyamatos képzését, naprakész tudását, és szakmai hozzáértését.

Outsourcing

A Poli Computer az elsők között volt Magyarországon, akik az outsourcing szolgáltatás keretein belül komplex IT problémákra nyújtottak megoldást közép- és nagyvállalatok számára.

Az outsourcing modellben IT szakembereink a megrendelő által meghatározott munkarendben végzik a feladatot, de a mi alkalmazásunkban.

Ezzel jelentős HR költségmegtakarítást érhetnek el megrendelőink, hiszen nem kell alkalmazásba állítaniuk az IT szakembert - a feladatvégzés egy tőlünk megrendelhető szolgáltatásként történik.

Ezzel a megoldással a hiányzások, betegszabadságok is kiküszöbölhetők, mert cégünk IT csapatából folyamatosan tudunk szakembert delegálni a feladatokra.

Nyomtató üzemeltetés

Cégünk a nyomtató készülékek költségeit jó időre előre tervezhetővé teszi. Pontosan tudni fogjuk, hogy adott ideig milyen fix költségeink merülnek fel a készülékekkel kapcsolatban. A Poli Computer leveszi az Önök válláról a kellékbeszerzés, alkatrészellátás, karbantartás, javítás költségeit. Lehetőséget biztosít - a kiesett készülék helyett - cserekészülékekkel a folyamatos üzemre, a termelés fenntartására, mindezt nyomatonkénti elszámolásban.

Oktatás

Cége IT szakembereinek informatikai szaktudást, kollégáinak felhasználói szintű tudást nyújtunk, professzionális módon, professzionális szervezéssel.

Oktatóinkkal csoportos vagy egyéni, személyre szabott oktatási lehetőséget is biztosítunk cége munkatársainak.

Projekt menedzsment

Összetett projekt alapú informatika fejlesztések esetén gondot jelenthet a megfelelő munkafázisok összehangolása egy-egy megrendelő cég életében.

Projekt menedzsment szolgáltatásunk lényege, hogy - szakembereink közreműködésével - teljes egészében átvállaljuk Önöktől a folyamatok megtervezését, koordinálását, kivitelezését - Önökkel egyeztetve.